Domov Architektúra Mestské interiéry - „sladký“ nočný klub

Mestské interiéry - „sladký“ nočný klub

Anonim

Ak poviete „Mestské priority“, budete premýšľať o meste, jeho preplnených miestach a otravných ľuďoch. Ak vidíte „Mestské priority“, budete myslieť na niečo mimoriadne sladké a vzácne. Takže, čo je to „Mestské priority“? Vlastne je to projekt, ktorý iniciovali dvaja absolventi vladyky na University of Pennsylvania School of Design, Virginia Melnyk a Tiffany Dahlen.

Ich projekt sa týka budovy, ktorá predstavuje úžasný „sladký“ nočný klub. Je to „sladká“, pretože boli inšpirované pocitmi chuti a ich túžbou vizualizovať tieto pocity fyzickým spôsobom a možno aj preto, že má tvar obrovského koláča.: ružová, červená, biela alebo žltá. Kvetinové motívy sa objavujú aj ako niektoré vzácne kamene.

Nočný klub sa skladá zo vstupného priestoru, sushi reštaurácie, baru s barom, hudobného salónika a VIP izieb. Budete prekvapení svojimi lepkavými, sladkými, vankúšovými alebo vláknitými vnútornými priestormi, ktoré sa zdajú napodobňovať alebo reprezentovať tieto pocity chuti fyzicky v pôvodným spôsobom. Tu máte pocit, že ste obklopení sladkosťou a lahodnými vecami, ktoré naozaj zjemňujú celú atmosféru.

Mestské interiéry - „sladký“ nočný klub