Domov Osvetlenie 10 Žltých tienidiel pre túto sezónu

10 Žltých tienidiel pre túto sezónu

Anonim

S jasnými, hlasnými farbami, ktoré sú trendom v tejto sezóne v móde, je spravodlivé, že ich používame aj v našich domácnostiach. Neónové, farebne blokujúce a osvetľujúce pastely sú v plnej sile na dráhach av módnych časopisoch, ale čo v našich domácnostiach?

Žltá je jedným z najjasnejších odtieňov dúhy. A pevne verím, že každý deň bude žlto žltá, aby sa niektorí z tých najchudobnejších ľudí zamračili. To, čo mám rád na použitie odtieň žltej pre tienidlo lampy je ľahké žiary. Bez ohľadu na odtieň, žltý odtieň lampy zvýši prirodzenú lesk žiarovky. V rohu, na bočnom stole, vo vašej domácej kancelárii alebo v chodbe - nie je nič lepšie, než trochu lesku, aby ste sa dostali na deň slnečnejšie tvar.

Použitie žltého tienidla v čiernej a bielej miestnosti neberie z modernizmu, ale pridá sa k nemu! Je to klasická kombinácia. Použitie žltého tienidla v detskom hracom priestore len prispeje k jasu a svetlejšie farby dokážu zvýšiť kreativitu a stimuláciu pre deti! A pomocou žltého tienidla lampy v kombinácii s niektorými z týchto ďalších farieb v jarnom období. Ak ho máte, použite ho. A ak ho nájdete, kúpte ho.

Dávajte pozor, aby ste svoj nový žltý odtieň lampy nespárovali s prílišným odtieňom. Žltá sa môže stať trochu ohromujúcou, pretože je to farba powerhouse. To môže byť únavné pre oči alebo len príliš drsné. Ale ak ho spárujete s viac tlmenými odtieňmi, priestor sa ľahko stane inšpiratívnejšou časťou domu, alebo jednoducho použijete tónovaný odtieň žltej farby na vytvorenie toho istého osvietenia bez rozruchu. {Obrazové zdroje: 2,4,6, 8,10}.

10 Žltých tienidiel pre túto sezónu