Domov Nábytok Okrúhly hračkový polyetylénový konferenčný stolík

Okrúhly hračkový polyetylénový konferenčný stolík

Anonim

Vzhľadom na najnovšie produkty, zdá sa, že nová móda pre nábytok pre interiéry je LLDPE (polyetylén) a proces rotačného lisovania. Serralunga je vlastne značka, ktorá využíva tento typ technológie a výsledkom je, že má niektoré veľmi kvalitné výrobky. Nielen, že sú veľmi odolné, ale majú aj UV ochranu a sú recyklovateľné.

Polyetylén robí výrobok veľmi moderným a jednoduchým a poskytuje vám príjemný pocit. Nebudete sa cítiť namáhaní statnosťou svojho nábytku. Všetko sa zdá byť také jednoduché a jednoduché, že budete vždy cítiť a konať prirodzene. Okrúhly polyetylénový konferenčný stolík TOY značky Serralunga navrhol v roku 2009 Christophe Pillet.

TOY je malý stôl, ktorý budete pravdepodobne používať len príležitostne, ale jeho zaujímavý dizajn bude vždy dobrý dojem. Štruktúra stola je navrhnutá tak, že sa navzájom pretínajú tri krížiky. Týmto spôsobom je stôl stále uložený na troch nohách a horná časť má tiež trojnožku.

Vrch stola je vyrobený z HPL, tepelne odolného skla, ktoré je tiež odolné voči UV žiareniu. Vzhľadom na to, že horná časť stola je v skutočnosti menej viditeľná vďaka svojmu sklenenému materiálu, najviditeľnejšou časťou je štruktúra stola. Vďaka svojmu tvaru je štruktúra symetrická a vyzerá ako snehová vločka. TOY je veľmi moderný a elegantný konferenčný stolík, ktorý sa dá používať v exteriéri aj mimo neho. Vďaka svojmu jednoduchému tvaru si myslíte, že je to naozaj hračka.

Okrúhly hračkový polyetylénový konferenčný stolík