Domov Rozkladacie A Kreslo Recyklované plátno Pouf

Recyklované plátno Pouf

Anonim

Mladí ľudia dávajú prednosť pohodlným veciam okolo seba a tiež veci, ktoré sa dajú ľahko pohybovať okolo domu, takže keď sa nudíte, môžete zmeniť celú izbu v priebehu niekoľkých minút. To je dôvod, prečo ich obľúbené sedenie položky sú poufs. Poufs sú veľmi pohodlné a čo možno najrôznejšie od pevných stoličiek s vysokou a rovnou opierkou chrbta. Sú mäkké a mladé, pohodlné a zároveň zábavné. toto Recyklované plátno Pouf Zaujímavé je aj to, že je vyrobené z recyklovaného plátna, ktoré je dosť odolným materiálom, ale dáva mu aj klasickú patinu.

Aj dizajn pufu je zaujímavý, pretože výrobok je „nakrájaný“ v mnohých častiach, ktoré sú potom zdobené číslami. Tento pouf je k dispozícii v khaki s aplikovanými číslami v drevenom uhlí. Bavlna z plátna používaná na zakrytie puf je ideálna pre deti, pretože je to najmenší alergénny materiál, čo je dôležité pre deti, u ktorých je pravdepodobnosť vzniku alergií v tomto veku av tomto časovom období - na jar.

Vyblednutý vzhľad pouf robí len to, že vyzerá ročník a položka je úplne nová. Položka môže byť kúpená za $ 149 a je teraz k dispozícii na obnovu hardware.

Recyklované plátno Pouf