Domov Diy Projekty Jednoduché plátno abstraktné múr umenie

Jednoduché plátno abstraktné múr umenie

Obsah:

Anonim

Každá izba v našom dome má iný štýl, aký zobrazujeme. Náš životný priestor ukazuje klasické umelecké diela a štúdio je miesto, kde zobrazujem hravejšie kúsky a prácu z mojich obľúbených ilustrátorov. To je miesto, kde som sa tiež rozhodol experimentovať s niektorými abstraktné nástenné umelecké diela. Tvorba abstraktného umeleckého diela na plátne je naozaj lacná a môže byť prispôsobená akejkoľvek farbe alebo vzoru, aby vyhovovala vášmu štýlu interiéru. Išiel som na šedú paletu s kovovými akcentmi.

Ak chcete vytvoriť svoj vlastný v tomto kruhovom štýle, budete potrebovať:

  • Plátno
  • Akrylové farby (použil som šedú, čiernu, bielu a striebornú)
  • Kefové kefky na kefky (použil som 2 veľkosti)

Začal som zmiešaním niekoľkých rôznych odtieňov šedej farby, aby sa vytvoril gradientový efekt na konečnom plátne. Ako názov napovedá, je to celkom jednoduchá značka! Jednoducho zatlačte kefku na špongiu do laku a preneste na plátno vo vašom preferovanom vzore.

Pre každý kruh som zatlačil štetcom špongie a otočil som ho, aby som na plátno získal rovnomerný kruh. Vrstvil som rôzne odtiene farby a pridal som náhodné kruhy dole na plátno. Všetko tu ide - je to abstrakt!

Mal som aj nejakú kovovú striebornú farbu, tak som pridal menší akcentový kruh s menšou kefou.

Koľko budete stavať náter je na vás.

Nechajte vyschnúť a zobraziť. Ak ste nájomca a nemôžete zavesiť nechty na steny, navrhujem na stenách odnímateľné lepiace pásky alebo šikmé umenie.

Jednoduché plátno abstraktné múr umenie