Domov Office-Design-Nápady Čierna a biela Apricot kancelárske steny

Čierna a biela Apricot kancelárske steny

Anonim

Appricot je úplne nová spoločnosť. Nikto o tom ešte nevie, až na to, že v súčasnosti budujú veľký projekt s názvom BestAppz. Napriek tomu, že spoločnosť je stále záhadou, jej sídlo nie je. V skutočnosti je toho veľa, o čom sa môžeme dozvedieť z toho, ako vyzerá vo vnútri.

Ústredie Appricot je jedným z najzaujímavejších. Nie je to ohromujúce svojou veľkosťou ani luxusom. Faktom je, že celý tento priestor ponúka ponuka nástenných ilustrácií. Stačí, ak necháme všetkých rečníkov. Ilustrácie a interiérový dizajn vytvorila Nina Radenkovic z Belehradu v Srbsku. Zameriava sa na digitálne umenie, grafický dizajn a ilustráciu. Ešte nie je veľmi slávna, ale tento projekt s tým určite pomôže.

Ilustrácie, ktoré vytvorila pre sídlo Appricot, sú hravé a zobrazujú aj pozitívne posolstvá ako „Ak si to dokážete predstaviť, môžete to urobiť.“ Alebo „Najlepší spôsob, ako predpovedať budúcnosť, je vymyslieť ju“. Tieto správy sprevádzajú čiernobiele ilustrácie s hravými postavami. Pokrývajú celé steny a recepciu. Je to jednoduchý, ale veľmi efektívny spôsob inšpirovania pracovníkov a zavádzania pozitívnych posolstiev. Ústredie je šťastné miesto s minimalistickým interiérovým dekorom, ale dynamické a uložené s pozitívnou energiou.

Čierna a biela Apricot kancelárske steny