Domov Hotely - Strediská Luxusné W Retreat & Spa na Maledivách

Luxusné W Retreat & Spa na Maledivách

Anonim

Sofistikovaný W Retreat & Spa sa nachádza na severnom atole Ari a je to jeden z najluxusnejších pobytov. Tu môžete uniknúť z rutiny a jednoducho si oddýchnuť, zabudnúť na všetko, čo vás trápi a užívať si pobyt pri obdivovaní neuveriteľne krásnych výhľadov. Je to ako svätyňa, ale v modernom zmysle.

Ako hosť by ste si mohli vybrať medzi nadmorskou oceánskou oázou alebo plážovou oázou s salónikom na poschodí. Tieto dve vily sa prirodzene začleňujú do výzdoby a ponúkajú moderné procedúry spolu s jednoduchosťou ostrova. O ústupe je známe, že má najlepší domáci útes na Maldivách, takže si môžete byť istí, že budete mať najlepšiu liečbu.

Vila Ocean Oasis má sklenené podlahy, vďaka čomu môžete obdivovať podmorský svet a vidieť pod vami pod nohami, ako sú morské korytnačky, manta a farebné útesové ryby. Pre mňa by to samo o sebe stačilo na to, aby som si vybral tento rezort. Okrem toho centrum Under Under ponúka potápačské kurzy, výlety na jednu z najkrajších potápačských lokalít na Maledivách, kite surfing, vodné lyžovanie, windsurfing a wakeboarding. Majte neuveriteľný deň plný zábavy a dobrodružstva a potom relaxujte vo svojej izbe spolu s rybami a korytnačkami. Čo by mohlo byť neuveriteľnejšie ako toto …

Luxusné W Retreat & Spa na Maledivách