Domov Hotely - Strediská Luxusný hotel Swisstouches v Číne od Hirsch Bedner Associates

Luxusný hotel Swisstouches v Číne od Hirsch Bedner Associates

Anonim

Švajčiarsko bolo vždy krajinou, kde ľudia našli všetko, čo chceli. Vysoká kvalita, pokoj, súkromie, čerstvý vzduch, nádherné prírodné prostredie je to, čo tu každý človek hľadá. Všetky tieto položky odkazujú na podmienky normálneho života, ale tam, kde majú posledné slovo vysokú kvalitu, rafinovaný štýl a vynikajúce chute.

Slávna dizajnérska firma Hirsch Bedner Associates musela priniesť časť špecifického štýlu toho, čo znamená Švajčiarsko. Vytvorili koncept značky Swisstouches, ktorý sa stal inšpiráciou pre tento luxusný hotel Swisstouches, ktorý sa nachádza v meste Xi'an v Číne. Miesto nie je vybrané náhodou, pretože Xi'an je historické a priemyselné mesto, ktoré láka mnoho turistov a podnikateľov.

Súčasný švajčiarsky štýl bol teda prispôsobený majetku Swisstouches, hoci boli prítomné aj tradičné švajčiarske prvky. Okrem vstupu budú hostia prekvapení veľkou bielou podlahou a bielymi obdĺžnikovými stĺpmi, kamenným a skleneným kusom používaným na recepciu, krásnym interiérom. schody, ktoré vyzerajú zavesené, pretože sú podopreté oceľovými káblami.

Hotel má 318 moderných izieb, skvelé dvojpodlažné kúpele, niekoľko predajní s potravinami a nápojmi, kde si každý môže oddýchnuť a vychutnať si luxusné služby. Kaviareň Swisstouches je tiež zaujímavým miestom, kde je stena európskych pív a vín. Ak ste fanúšikom rezance, Noodle Bar je pre vás ideálnym miestom. Tu sú podávané viac ako 150 rôznych druhov rezancov, takže budete určite získať svoj obľúbený typ.Všetky tieto veci a mnoho ďalších možno obdivovať v hoteli Swisstouches v Číne.

Luxusný hotel Swisstouches v Číne od Hirsch Bedner Associates