Domov Hotely - Strediská Amazing Six Senses Soneva Kiri Resort v Thajsku

Amazing Six Senses Soneva Kiri Resort v Thajsku

Anonim

Je na čase, aby ste začali plánovať svoju dovolenku. Zostáva veľa času, takže nájdenie dokonalého miesta nebude ľahké. Máme však ponuku, ktorú by ste mohli mať radi. Toto je stredisko Soneva Kiri. Nachádza sa v Thajsku a je skutočným ekologickým rajom.

Rezort Six Senses Soneva Kiri vám umožní relaxovať ďaleko od vašich problémov a ďaleko od civilizácie. Vezmite si dovolenku zo všetkého a všetci tu v thajskej džungli. Rezort leží na vzdialenom ostrove Koh Kood. Dostanete sa k nemu len nákladným lietadlom alebo motorovým člnom. Akonáhle tam budete, budete si môcť vychutnať všetko, čo tento krásny zelený raj ponúka.

Možno si myslíte, že keďže je to tak ďaleko od civilizácie, tomuto rezortu chýbajú všetky technické prvky, s ktorými ste takí zvyknutí. Faktom je, že toto je moderné stredisko s DVD prehrávačom a všetkým. Okrem toho má niekoľko originálnych prvkov, ako je napríklad čokoládová pivnica alebo zmrzlinový obchod.

Stredisko sa skladá zo série chát v džungli. Celé stredisko môže byť najlepšie definované jednou prácou: udržateľnosťou. Využíva slnečnú energiu, miestnu poľnohospodársku výrobu a je obklopené prirodzeným prostredím a vegetáciou. Medzi ďalšie ekologické prvky patrí hospodárenie s vodou a rekultivácia, likvidácia tekutých a pevných odpadov a „aqua- poníky“ na pestovanie potravín. Hostia si môžu vychutnať relaxačné chvíle a prechádzky po pláži a všetko ostatné, čo stredisko ponúka za ceny od 500 do 2500 USD za deň pri all-inclusive cestách.

Amazing Six Senses Soneva Kiri Resort v Thajsku