Domov Nábytok Wall Art od Teo Jasmina

Wall Art od Teo Jasmina

Anonim

Umenie na stenách je čoraz obľúbenejším spôsobom, ako okoreniť dekor vášho domova. Na výber je široká škála možností a vďaka neustále sa rozvíjajúcim technológiám digitálnej tlače a reprodukcie sa kvalita neustále zvyšuje, pričom cena naďalej klesá. Vďaka tomu máte vlastnú, jedinečnú stenu umenia veľmi reálnu možnosť.

Teo Jasmin je spoločnosť zaoberajúca sa interiérovým dizajnom, ktorá sa špecializuje na digitálnu tlač na plátne, ale neskôr rozšírila svoj sortiment o vankúše a klasický nábytok, ktorý na nich stále používa rovnaký digitálny proces. Tu sú niektoré projekty Teo Jasmin.

Témy sú veľmi potápači a všetky sú veľmi krásne vykonané. V týchto dňoch si môžete vybrať, že na stenách budete maľovať čokoľvek. Je to skvelý spôsob, ako prispôsobiť svoj priestor a urobiť ho zábavnejším a farebnejším. V dávnych dobách ľudia stále cítili potrebu mať niečo krásne vo svojom dome, takže ich obvyklé umelecké diela ako olejomaľby visiace na stenách.

V súčasnosti už nie sú tak oceňované. Sú až krásne, ale existujú rôzne spôsoby, ako zdobiť naše domy, ktoré sú lacnejšie a ktoré vyzerajú dobre rovnako. A táto maliarska technika je jednou z nich. To vám umožní vybrať si vlastnú tému a tiež vybrať rozmery, farby, všetko. A sú ľahko dosiahnuteľné.

Wall Art od Teo Jasmina