Domov Office-Design-Nápady Chevrolet Corvette inšpirovaný stôl

Chevrolet Corvette inšpirovaný stôl

Anonim

Po V8 Hotel v Nemecku, teraz je tu Chevrolet Corvette stôl. Auto inšpirované kusy nábytku sú roštové altternative pre tých, ktorí milujú autá a nemôžu si dovoliť starý vechicle. Tento stôl je vyrobený z najkvalitnejších materiálov a môže sa podobať zadnému koncu akéhokoľvek vozidla, ktoré si prajete. Aj každý stôl môže byť upravený tak, aby sa dodával s masívnou konštrukciou z dreva; ručne vyrábané hliníkové ryté gombíky, ako aj povrchová úprava podľa vášho výberu.

Ak máte radi toľko áut, tento stôl je určite tou najlepšou voľbou pre ľudí, ktorí nemajú peniaze na plytvanie na skutočných autách, pretože ich cenové rozpätie je len medzi 1950 USD a 3100 USD.

Ak ste rodič a najmä ak máte malého chlapca, môžete vidieť, ako je tento hotel taký výnimočný. Takmer každý chlapec má vášeň pre autá alebo roboty, niekedy od transformátorov. A väčšina z nich sníva o tom, že bude mať auto, ale na to je príliš málo, takže namiesto toho snívajú o posteli v tvare auta. A existuje niekoľko návrhov, ako je tento, ale naozaj si myslím, že tento je najpresnejší.

Existuje však aj iná možnosť v prípade, že to nie je možné. Takže namiesto toho by mohli mať autoservis, ako je tento. Dizajn je veľmi presný a som si istý, že váš malý chlapec ho bude milovať. Je to skvelý spôsob, ako robiť domáce úlohy ako zábava.

Chevrolet Corvette inšpirovaný stôl