Domov Interiéry Obchod New Apple v Grand Central Station

Obchod New Apple v Grand Central Station

Anonim

Všetci vieme, ako môžu byť frustrujúce sviatky a všetko sa stáva najhorším, keď sa technológia dostane aj na vaše nervy. Apple to vie a na rozdiel od iných spoločností sa rozhodli niečo urobiť. Preto umiestnili jeden zo svojich obchodov do centra Grand Station.

Toto je nový obchod Apple od Grand Central Station. Nachádza sa relatívne v centre, možno trochu na strane severovýchodu. Obchod sa práve otvoril minulý týždeň. Nachádza sa v medziposchodí Grand Central Station. Prevádzka je divoká a toto robí túto lokalitu ešte pohodlnejšou. Obchod je na rozdiel od iných od tej istej spoločnosti. Má nádherný maľovaný strop a stratil krásne historické detaily.

Nemôžeme ignorovať skutočnosť, že je to veľmi šikovná poloha a chlapci z Apple boli veľmi inteligentní na to, aby na to mysleli. Ak vezmeme do úvahy, koľko ľudí pravidelne prechádza a približuje stanicu, aspoň malé percento týchto ľudí by nakoniec muselo vstúpiť do tohto obchodu. Obchod poskytuje cestujúcim perfektnú príležitosť na nákupy na poslednú chvíľu. Týmto spôsobom každý vyhrá. Cestujúci si nájdu dary a vyriešia problémy s nákupom na poslednú chvíľu a obchod robí to, čo bolo navrhnuté: predávať veci.

Obchod New Apple v Grand Central Station