Domov Deti Flower Fiore osman od Anconas

Flower Fiore osman od Anconas

Anonim

Toto je pravdepodobne jeden z najlepších návrhov pre deti. Oslavy Fiore od Anconas sú veľmi atraktívne, nehovoriac o odvážnych a pohodlných. Najzaujímavejšia vec na tejto zbierke je, že kusy môžu byť zostavené tak, aby vytvorili kvet. Aj preto sú jasné farby. Je to jeden z najlepších dizajnov, pokiaľ ide o detský nábytok.

Kusy majú okrúhle rohy a veľmi mäkké čiary bez ostrých hrán. To sa zdá veľmi prirodzené, pretože dizajn. Kolekcia sa skladá z vyvýšeného cylindrického stredového modulu a piatich ďalších pohoviek, ktoré majú rovnaký tvar a symbolizujú okvetné lístky kvetu. Je to veľmi zábavná tvorba. Je to vlastne tak zábavné a krásne, že aj dospelí dospelí majú radi. V detskej izbe by to však vyzeralo lepšie. Je to skvelé pre interaktívne aktivity. Umožňuje im vzájomnú interakciu pri sedení blízko pri sebe.

Táto neuveriteľne zábavná kolekcia je tiež veľmi všestranná, pretože ju možno zaradiť do detskej izby, aby mali miesto na hranie so svojimi priateľmi, ale aj v herni, dokonca aj v triede. Každý sedací modul môže byť zakrytý akýmkoľvek typom tkaniny, vinylu alebo kože. To znamená, že si môžete vybrať svoju vlastnú obľúbenú farbu alebo dokonca vybrať viacero farieb tak, aby každý modul vyzeral inak.

Flower Fiore osman od Anconas