Domov Interiéry BIFE-SIM 2013 nám hovorí Príbeh nábytku cez 5 dní akcie

BIFE-SIM 2013 nám hovorí Príbeh nábytku cez 5 dní akcie

Anonim

Tento rok na veľtrhu BIFE-SIM, ktorý otvorí svoje brány 17. septembra, máte možnosť zistiť úžasné veci o nábytku a dizajne.th a skončí na 21. miestest, To sa bude konať v Romexpo, v Bukurešti, hlavnom meste Rumunska.

Viac ako 300 výrobcov a distribútorov z celého sveta tu bude prezentovať tisíce úžasného dizajnu nábytku v najrôznejších štýloch. Príbeh o nábytku bude hovoriť po dobu 5 dní v sérii konferencií a súťaží.

Nezabudnite navštíviť stánok Dizainăr, kde sa tradičné rumunské návrhy dostali na úroveň umenia.Tu nájdete najrôznejšie netradičné a jedinečné kusy vytvorené rumunskými dizajnérmi, všetko založené na tradičných koncepciách a myšlienkach, ale pozdvihnuté tam, kde sa stali vyhlásením a vyjadrením kreativity a vynaliezavosti, ktorá charakterizuje súčasný dizajn.

Dizainăr je konceptový obchod s ambicióznym cieľom: prijať rumunský dizajn na úroveň medzinárodného manifestu. Ponúka jedinečné produkty dostupné v limitovaných edíciách a vytvorené dizajnérmi. Sú cenovo dostupné, kvalitné a poskytujú vám záruku, že budete mať niečo autentické a iné.

Každý deň máte možnosť byť súčasťou podujatí a programov určených na poskytovanie informácií o nábytku a na rozprávanie jeho príbehu od stavu hrubého materiálu až po jeho konečnú podobu. Tak si poponáhľajte!

BIFE-SIM 2013 nám hovorí Príbeh nábytku cez 5 dní akcie