Domov Diy Projekty 6 Štýlové spôsoby šablóny

6 Štýlové spôsoby šablóny

Anonim

Každý sa musí naučiť niekoľko štýlových spôsobov, ako šablónu. Tapetu a farbu ju nebrúste vždy. Niekedy budete potrebovať niečo viac štýlové a iné, aby sa váš domov v modernejšom tvare. Šablónovanie by mohlo byť vašou cestou k lepšie navrhnutému domovu. Či už si to urobíte sami alebo si vezmete niekoho, kto má know-how, vo vašej domácnosti máte k dispozícii množstvo šablón a techniky šablónovania. Existuje toľko rôznych spôsobov, ako vytvoriť svoje steny pop alebo zmes. Existujú však aj spôsoby, ako urobiť ďalšie časti vášho domáceho popu a zmiešať sa s trochou šablónovacej práce.

Pozrite sa na všetky tieto štýlové spôsoby, ako šablóny vo vašej domácnosti!

Výber vytvorenia vzorovanej steny je skvelý nápad, ak chcete niečo, čo vyzerá trochu príjemnejšie a bohatšie ako tapeta. Na rozdiel od tapety si vyberiete vlastné farby a môžete kedykoľvek pridať svoj vlastný dotyk. Podpis, extra bodka alebo skrytá kvetina alebo srdce … máte vládnutie v oddelení kreativity.

Opäť platí, že šablóny nie sú len pre vaše steny. Môžete šablóny vankúše, aby edgier pocit do priestoru. Je to určite jazz až plainer vankúše a môžete pridať akýkoľvek typ aplikácie vytvoriť mix médií pocit rovnako.

Áno, môžete dokonca šablóny svoje komody zásuviek pridať trochu štýlu. Bavte sa s farbami a bavte sa s dizajnom. A je to tak jednoduché! Chyť sprej môže alebo to ručne … šablóna robí všetku prácu.

Použite šablóny na vytvorenie menšieho (alebo väčšieho) dizajnu na stene a potom ho rámujte! Je to taký kreatívny, skvelý nápad. A je to len ďalší jednoduchý spôsob, ako priniesť do vášho domova nejaký štýl!

6 Štýlové spôsoby šablóny