Domov Nábytok Ghost Buster tabuľka Philippe Starck

Ghost Buster tabuľka Philippe Starck

Anonim

Názov tejto tabuľky môže byť zavádzajúci, pretože nemá nič spoločné s nadprirodzenou aktivitou filmu alebo televízneho seriálu. Je to jednoducho krásny kus nábytku, ktorý nadväzuje na dizajnovú líniu, ktorú vytvoril Philippe Starck. Návrhár tiež vytvoril viktoriánske kreslo Ghost a stoličku Louis Ghost a predstavili nový spôsob vnímania bežných kusov nábytku, ktoré používame každý deň.

Stôl Ghost Buster je všestranný kus nábytku, ktorý môže slúžiť aj ako úložná jednotka. Bola navrhnutá pre Kartell a krásne dopĺňa ostatné dizajnérske dizajny. Stôl má veľmi jednoduchý dizajn s klasickým pocitom. Je to vlastne aktualizovaná verzia klasického francúzskeho nábytku, ale tentoraz so súčasnou výzvou. Stôl je úplne priehľadný a má súvislý tvar. Vyznačuje sa čistými, ale vlnitými líniami a hladkými rohmi a zákrutami.

Tento zaujímavý stôl má dve otvorené predné police, ktoré sú skvelé pre ukladanie rôznych vecí. Preto je možné tabuľku úspešne používať ako úložnú jednotku. Priehľadná štruktúra je umiestnená na štyroch bi-facial nohách a celá jednotka je vyrobená z plastu.Je to vlastne najväčší plastový mono-blok, aký kedy bol vytvorený v oblasti nábytku. Stôl bol technicky náročný, ale výsledok bol jedinečný a inšpirujúci. Tento veľmi atraktívny kus nábytku je k dispozícii v dvoch transparentných odtieňoch: krištáľ a dym. K dispozícii sú aj dve matné farebné verzie, biele a čierne modely.

Ghost Buster tabuľka Philippe Starck