Domov Rozkladacie A Kreslo Kožené osmanské sedenie s úložným priestorom a zásobníkom

Kožené osmanské sedenie s úložným priestorom a zásobníkom

Anonim

Poznáte osmanské sedenie? Ak nie ste, potom si tento post pravdepodobne vychutnáte, pretože to, čo tu máme, je dobrým príkladom štýlu a funkčnosti modernizmu. Táto konkrétna osmanská súprava obsahuje kúsky stromov: dvojitá pohovka, ktorá má vstavaný drevený podnos a veľkorysý úložný priestor a dve menšie jednolôžkové pohovky, ktoré ponúkajú ďalšie sedenie. To, čo sa mi najviac páči v tejto kolekcii, je všestrannosť.

Podobné kúsky som videl v kluboch a krčmách, ale aj v moderných, veľmi módnych obývacích izbách. Mladí ľudia dávajú prednosť tomuto typu sedenia, pretože sa dá veľmi ľahko tvarovať na ich osobnosť. Napríklad, dostanete sa spolu s pár priateľmi, aby ste mali nejaké pivo a pobavili sa, čo používate? Ghost stoličky? Nemyslím si to. používate pohovku, tieto pohovky alebo prečo nie, ak sú vo veľkom počte, na vašej podlahe, sú to vaši priatelia a nevadí.

Môj názor je, že všestrannosť je hlavným faktorom pri výbere nášho nábytku, najmä keď sme mladí a nepokojní. Pretože tento vek je charakteristický nedostatkom peňazí, túžbou po zábave a nie staraním sa o veci, tieto sedadlá sú vybavené rámom z tvrdého dreva, silnými plastovými nohami a umelou kožou, takže to nebude stáť veľa, ani všetko, čo je veľmi dôležité, ľahko čistiť.Na $ 98,18 Myslím, že je to docela dobrá investícia. Co si myslis?

Kožené osmanské sedenie s úložným priestorom a zásobníkom