Domov How-To-Tipy-A-Poradenstvo Do-It-Yourself Chicken Coop

Do-It-Yourself Chicken Coop

Obsah:

Anonim

Áno, čítate to správne! Namiesto toho, aby platili stovky, alebo dokonca tisíce dolárov, za kurník nedáva žiadny zmysel. Tam budú kurča na predaj všade okolo vás, ale ten, ktorý urobíte bude určite zvláštne. Nie je to lepší nápad postaviť malú kuriatko pomocou vlastnej kreativity? Teraz môžete opäť cítiť, že prečo sa starať o malé plány kurníku, keď už existuje toľko malých kurník na predaj na trhu.

Ciele:

Musíte rám určité ciele vo vašej mysli, pokiaľ ide o stavebné materiály pre kurčatá, nástroje potrebné pre tento účel a dizajn coop. Tieto ciele by mohli byť: -

~ Nákup ľahko dostupné a lacné materiály, ktoré si môžete kúpiť z akéhokoľvek miestneho obchodu s hardvérom.

~ Nástroje, ktoré potrebujete vybudovať kurník - Jednoduchý dizajn kurníku, ktorý vyžaduje použitie bežných ručných nástrojov, je vhodnejší.

~ Inteligentné navrhovanie tak, že váš kurník vyzerá jedinečne a atraktívne, napriek tomu je ľahko konštruovaný.

~ Miesto pre budúce plány rozšírenia, v prípade, že chcete priniesť viac sliepok.

~ Zdvihnite kurník z úrovne zeme tak, aby im neublížila vlhká pôda a zvieratá, ktoré jej predávajú.

~ Uskutočnite opatrenia na ľahký zber vajec a čistenie špajzu.

Materiály potrebné na stavbu kuracích kureniec:

Môžete si vyrobiť vlastné kurča z renovácie aj staré kôlne! Stavebné kurča nie je tak ťažké, ako si myslíte. Ostatné materiály, ktoré môžete použiť, sú odpadové drevo (nakoľko nákup čerstvého dreva by mohol spôsobiť viac vrecka!), PVC rúrky, sudy, plachty, súpravy, klince a pod. Drevo je najčastejšie používané položky, ale záleží na tom, či máte to šťastie nájsť správnu veľkosť reziva, ktoré potrebujete pre svoje coop v obchodoch, ktoré predávajú šrot dreva. Môžete tiež použiť plechovky, aby strop pre kurča.

Sprievodca vytváraním vlastného kurníku:

Internet má sklad informácií o tom, ako vybudovať kurník s jednoduchým návodom krok za krokom. Niektoré z vecí, ktoré musíte mať na pamäti: -

1.Make skica coop, že budete chcieť, s riadnym meraním meraní. Naplánujte si farby, ktoré chcete, aby boli vaše kopyty zafarbené. Uvažujte o tom, či by ste mali brať ohľad na svojich susedov, aby si nesťažovali na poškodzovanie okolia.

2. Musí byť zabezpečené dostatočné vetranie svetla a vzduchu v kurníku pre kurčatá, aby dýchali ľahko. Bolo by vhodné nainštalovať dvere, ktoré sa otvárajú smerom dovnútra a posuvné okná. Tiež by to bol šikovný nápad, aby sa podlaha šmýkala smerom k dverám, aby ste mohli ľahko čistiť vodu pri čistení kuracích plášťov.

3.It je tiež potrebné, aby policajt mal správne skríningové systémy ako ťažký drôt. Aby ste zaistili čo najmenšiu vlhkosť v komore, postavte ho na vysokej a dobre odvodnenej ploche. Tiež by mal čeliť slnku tak, že aj keď sa dostane vlhko, schne dostatočne rýchlo. Chrániť kurča pred dravcami, ako sú mačky a psy, pochovať hranicu s kuracím drôtom aspoň jednu nohu hlboko.

4. Mali by ste dbať na to, aby ste podávali krmivá pre kurčatá a napájače na správnom mieste, aby sa všetko neznečistilo tak, ako ich tendencia. Obe by mali byť umiestnené vo výške chrbta kureniec tak, aby sa k nemu dostali natiahnutím krku.

Posledné slovo:

Budovanie vlastné plány kurča môže byť docela zábavné, ak máte správne zdroje a správny sprievodca! Použite „zelené materiály“ a ochutnajte čerstvé zdravé vajcia z vášho dvora. Navyše vám ušetrí veľa peňazí!

Do-It-Yourself Chicken Coop