Domov Rozkladacie A Kreslo Barcelonská stolička od Knoll

Barcelonská stolička od Knoll

Anonim

Pre mnoho ľudí, ktorí si užívajú relaxáciu a využívajú vône a zvuky prírody, exteriérový ležadlo, môže byť len to, čo potrebujete, aby ste si naplno vychutnali zážitok, ktorý si tak zaslúžite.

Barcelonská stolička ponúka pohľad na modernú architektúru. Jednotlivé kožené panely sú narezané, ručne zvárané a ručne všívané a panely a gombíky sú vytvorené z jednej kože. Odporúčam čierny, pretože je odolná farba a vyzerá moderne do každého domu. Nerezová oceľ je ručne leštená alebo chrómovaná po zrkadlovom prevedení.

Musí to byť naozaj pohodlné kreslo. Má mäkký a pohodlný vzhľad. Ale to nie je všetko. Návrhár tiež premýšľal o tomto aspekte. Preto sa rozhodol zaradiť tenký oceľový rám. Možno je to len môj názor, ale myslím, že to vyzerá trochu vtipne. Má tie veľmi tenké nohy, ktoré vyzerajú tak krehké a zvyšok štruktúry nezdieľa rovnaké vlastnosti. Vyzerá to ako tuk s naozaj tenkými nohami. Nie je to však menej atraktívne ani pohodlné. Je to naozaj pekný kus nábytku, ktorý by bol skvelým doplnkom každej modernej domácnosti.

Barcelonská stolička od Knoll