Domov Interiéry Ateliér AM návrhári interiérov Break the Monotony

Ateliér AM návrhári interiérov Break the Monotony

Anonim

Súčasní interiéroví dizajnéri a architekti sa stali celkom predvídateľnými a monotónnymi s dizajnérmi dedičstva. Väčšinu času, pokus je prísť s trendy v okolí, ktoré potešia oko viac ako potešenie duše. Ich dizajnérske vzory jednoznačne smerujú k definovaniu tradičného z moderného. Atelier s Alexandrou a Michaelom Misczynskim je jednou z značiek, ktorá sa snaží túto monotónnosť prelomiť.

Táto jednotka verí v nadčasovosť dizajnu, ktorý nebude ani tradičný, ani moderný, ale osloví dušu. Majú autentickosť pri vytváraní svojich vlastných vzorov, ktoré nie sú skutočne inšpirované niektorými skôr videnými návrhmi. Ich cieľom je vytvoriť prostredie príjemné, prostredie, ktoré by malo mať globálnu atmosféru.

Každý má svoje vlastné preferencie, pokiaľ ide o návrhy interiérov. Ľudia často vedia, čo chcú, ale majú problémy s ich nájdením. Niekedy netušia, čo chcú, a na mieste sa rozhodujú. Takže v tomto prípade je vždy vítaná dodatočná pomoc. Predstavujeme Vám niekoľko možností na výber alebo inšpiráciu. Existuje mnoho rôznych štýlov a vzorov a každý z nich je krásny a špeciálny.

Niektoré z nich sú jednoduchšie, iné sofistikovanejšie, niektoré sú klasické alebo tradičné a niektoré sú modernejšie. Ale bez ohľadu na štýl je dôležité, že sa vám to páči a ste s ním spokojní, pretože sa vám bude páčiť už dlho. Vyberte si starostlivo a zvážte všetky možnosti, pretože je to dôležité rozhodnutie. Pozrite sa na tieto obrázky a možno sa vám bude páčiť.

Ateliér AM návrhári interiérov Break the Monotony