Domov Nábytok Moderné Cenovo dostupné Ventless Krby

Moderné Cenovo dostupné Ventless Krby

Anonim

Tu sú niektoré moderné krby z krbu Anywere s cenovým rozpätím medzi 200-400 $. Tri modely sú navrhnuté tak, aby sa zmestili do steny, čím sa ušetri obrovské množstvo priestoru na inštaláciu. Najlepšie na tom je, že na týchto modeloch nevyžaduje žiadne vetranie. Spaľujú bioetanol, čo je čisté spaľovacie palivo, ktoré nezanecháva žiadne pachy ani sadze. Jeden liter bioetanolu je navrhnutý tak, aby spaľoval 2 - 5 hodín v závislosti od veľkosti vetraného krbu.

Nemusí vám dávať rovnaký pocit, že tí, ktorí používajú drevo na vytvorenie ohňa, ale napriek tomu sa oplatí, ak to ušetrí nejaké stromy. Krb je veľmi elegantný a pekný detail, ktorý máte doma. Ale nie všetky miesta vám umožnia mať jeden, väčšinou kvôli nedostatku priestoru.

A tento nový dizajn našiel spôsob, ako tento problém vyriešiť. Pretože je taká malá, dá sa umiestniť takmer kdekoľvek a nezabudneme na cenu, ktorá je viac než cenovo dostupná. Vychutnajte si vlastný ekologický a moderný krb, ktorý je teraz k dispozícii v modeli bez ventilov.

Moderné Cenovo dostupné Ventless Krby