Domov Design-And-Concept Fragmenty prírody od Lexa Potta

Fragmenty prírody od Lexa Potta

Anonim

Dizajnér Lex Pott Holland predstavuje Fragmenty prírody, ktorá je kolekciou kusov nábytku, ktoré zachovávajú integritu pôvodného materiálu. Spolupráca medzi priemyselným dizajnom a prírodnými prvkami dokonale funguje. Jednoduchý a elegantný dizajn je ľahko reprodukovaný a zachováva uzemnený organický pocit, ktorý sa vracia k prírode.

Zbierka obsahuje stoly, lavice a skladovacie priestory. Všetci zdieľajú základný vzhľad, ktorý nie všetci oceňujú, ale to je celý zmysel tohto projektu. Hlavným cieľom bolo zachovať prirodzené detaily dreva. Týmto spôsobom si môžete priniesť kúsok prírody do svojho domova.

Tento typ nábytku nevyzerá dobre v žiadnom prostredí. Musíte byť opatrní, keď ich začleňujete do svojho domova. Nestačí sa im páčiť, ale aj vo vašom dome musia vyzerať dobre. Takže premýšľajte o tomto aspekte pred ich nákupom. Môžete skončiť s množstvom krásnych a naozaj zaujímavých kúskov nábytku, ale bez miesta na ich uloženie, pretože nie sú v súlade so zvyškom nábytku alebo s celkovým dizajnom interiéru, ktorý ste vytvorili vo vašej domácnosti.

Fragmenty prírody od Lexa Potta