Domov Design-And-Concept Najväčší LED projekt na svete dokončený v Abú Zabí

Najväčší LED projekt na svete dokončený v Abú Zabí

Anonim

Najväčší projekt LED na svete bol nedávno dokončený v Abú Zabí. Architektúra Asymptote má zásluhu na takomto úžasnom dizajne a Arup je držiteľom kreditu za dizajn osvetlenia. Projekt bol realizovaný v hoteli Yas, kde je celá konštrukcia pokrytá 5300 panelmi v diamantovom tvare s viac ako 5000 LED svietidlami. Štruktúra osvetlenia je taká, že je možné zobraziť farebné meniace sa sekvencie svetla a dizajn je tiež schopný prevádzkovať trojrozmerné videá s nízkym rozlíšením.

Hotel Yas má dve budovy, z ktorých každá má 12 podlaží a na vrchole má neonový baldachýn, ktorý vyzerá skôr ako závodná dráha Formule 1. Hotel sa skladá z 500 izieb s rozlohou až 85 000 metrov štvorcových a je zrejmé, že blikajúce svetlá a autá odnesú váš spánok.

Použitie LED diód je určite pozoruhodné a dizajn určite vďačí potlesku. LED diódy sú síce jedným z najlacnejších, ale aj účinnými zdrojmi svetelnej energie, a tým, že prekrývajú celú budovu s nimi, dávajú pocit monumentálneho dizajnu. Tak či onak, projekt určite vyfúkne mysle ľudí s pozoruhodným displejom a dizajnom.

Najväčší LED projekt na svete dokončený v Abú Zabí