Domov Nábytok Jedálenský stôl Coliseum od Samuele Mazza

Jedálenský stôl Coliseum od Samuele Mazza

Anonim

Kulaté jedálenské stoly môžu byť o niečo ťažšie integrovať do domu a majú tiež tendenciu vyžadovať viac priestoru ako bežné stoly. Predstavujú však aj niektoré výhody, ktoré nemožno ignorovať. Sú interaktívnejšie a s väčšou pravdepodobnosťou umožňujú konverzáciu a komunikáciu medzi používateľmi. Niektoré návrhy ponúkajú tieto výhody a zároveň znižujú nevýhody.

Toto je jedálenský stôl Coliseum. Navrhol ju Samuele Mazza pre Visionnaire. Koloseum je vlastne viac ako len jedálenský stôl. Je to sada, ktorá zahŕňa aj stoličky MDF. Týmto spôsobom je čiastočne vyriešený problém priestoru. Stoličky sa jednoducho posúvajú pod stôl a vytvárajú aj druh vonkajšieho plášťa. Týmto spôsobom len stôl berie priestor a stoličky sú len bonus.

Centrálna časť vrchu je jeden kus o šírke 160 cm. Je vybavený inlayed znamenia zverokruhu. Tabuľka má tiež stredový stĺpec, ktorý tvorí základňu. Má viac kriviek, takže všetky stoličky sa zmestia dovnútra. Podstavec je vyrobený z lesklej nehrdzavejúcej ocele. Súprava obsahuje aj zodpovedajúce čalúnené stoličky a oblúkové lichobežníkové základne a MDF panely. Sedadlo a zadné čalúnenie je polyuretánová pena a kryt nie je odnímateľný. Jedálenský stôl a stoličky Coliseum sú veľmi elegantné a krásne a vyzerali by krásne vo veľkej jedálni alebo spoločnom jedálenskom / obývacom priestore.

Jedálenský stôl Coliseum od Samuele Mazza