Domov Diy Projekty DIY Bright Ďakujem Pumpkin Home Decor

DIY Bright Ďakujem Pumpkin Home Decor

Obsah:

Anonim

Vzhľadom k tomu, Halloween je u konca, môžeme teraz prejsť na vytváranie zábavných projektov na jeseň alebo na Deň vďakyvzdania! Keďže sa však dostávame do najvyťaženejšieho ročného obdobia, nechcete stráviť dni po dni realizácie projektu. Takže dnes vám ukážem, ako vytvoriť jednoduchý jeseň / Deň vďakyvzdania inšpirovaný domom, ktorý sa dá vyrobiť len v troch jednoduchých krokoch. Projekt, ktorý vám ukážem, ako sa robí, sa nazýva Bright Thankful Pumpkin Home Decor!

Predtým, než sa dostaneme do projektu, chcela som stručne spomenúť niekoľko vecí, o ktorých by ste mali uvažovať predtým, ako tento projekt urobíte. Ak chcete začať s, tento projekt je o zdobenie tekvica, aby sa vysvetlil konkrétne slovo. Vzhľadom k tomu, budete musieť premýšľať o tom, čo slovo, ktoré chcete vybrať, pretože to určí, koľko falošné tekvice budete potrebovať. Napríklad slovo „vďačný“ je 8 písmen, čo znamená, že potrebujete 8 tekvíc. Po druhé, musíte premýšľať o veľkosti svojej falošné tekvice. To je dôležité, pretože chcete, aby vaše tekvice, aby sa zmestili do priestoru, ktorý chcete zobraziť. Môj návrh je vybrať slovo, ktoré je menej ako 10 písmen a používať mini tekvica v tomto projekte.

Takže, aby ste zistili, ako vytvoriť svoj vlastný svetlý vďačný tekvica Home Decor, čítajte nižšie!

dodáva:

  • 8 Falošné tekvice
  • Drevené písmená, ktoré vysvetľujú slovo „Ďakujem“
  • DecoArt Americana Acyklický náter
  • Pena Brush
  • Tlačidlá Galore a ďalšie jesenné lístky (voliteľné / nezobrazené)
  • Motúzy (voliteľné / nezobrazené)
  • Hot Glue Gun + Glue Sticks (bez obrázku)
  • Nožnice (bez obrázku)

Krok 1: Namaľujte každú z vašich falošných tekvíc a nastavte ich na stranu, aby vyschla.

Krok 2: Pomocou horúceho lepidla, lepidlo na drevený list na vaše falošné tekvice.

Opakujte tento proces s ostatnými tekvicami.

Poznámka: Predtým, ako som ich nalepil na svoje falošné tekvice, maľoval som svoje drevené písmená „off-white“. Maľovanie vašich drevených písmen je však voliteľným krokom.

Krok 3: Ak chcete pridať trochu extra pizzazz na tekvice, kravatu na nejaké hnedé motúzy okolo stonky tekvica a horúce lepidlo retro jesenné kvety na vrchol. Opakujte tento proces s ostatnými tekvicami.

Akonáhle všetky vaše tekvice boli zdobené, ste pripravení zobraziť!

Ako ste si možno všimli, rozhodol som sa maľovať moje tekvice vo farbách, ktoré nie sú „tradičné“ pre jesennú sezónu. Osobne som bol vždy fanúšikom tých pádových projektov, ktoré sú jedinečné a nepoužívajú tradičné dovolenkové / sezónne farby. V tomto prípade som chcel ísť s farebnou schémou 60 alebo 70 rokov. Avšak, pretože tento projekt je tak prispôsobiteľné, možnosti zdobenia tekvice sú nekonečné!

Ak ste tento projekt urobili, aké slovo by ste si vybrali pre svoje tekvice?

DIY Bright Ďakujem Pumpkin Home Decor