Domov Rozkladacie A Kreslo Bližšie stoličky Moroso

Bližšie stoličky Moroso

Anonim

Nie je ľahké nájsť tú správnu stoličku pre váš domov. Každý má svoje vlastné predstavy o tom, ako by mal vyzerať a vyzerať nábytok. Ale nech sú naše preferencie čokoľvek, niektoré veci sú vždy rovnaké. Všetci chceme niečo, čo je pohodlné a dobre vyzerajúce. Problém je v tom, že všetci máme inú predstavu o kráse a vzhľadu. Myslím si však, že sme našli predsedu, s ktorým sa všetci môžeme dohodnúť, že je to krásne.

Stolička Closer bola navrhnutá a vyrobená firmou Moroso a je kombináciou vzhľadu a pohodlia. V skutočnosti je to perfektná kombinácia týchto dvoch prvkov. Dizajn stoličky umožňuje, aby ste ho mohli používať ako pohodlné sedadlo, napríklad pri sledovaní televízie. To môže byť tiež žalovať na terase alebo na palube, kde by to bolo veľmi pekný výber, najmä s ohľadom na krásny vzor z čalúnenia. Jemná a roztomilá kvetinová potlač je spôsob, ako priblížiť prírodu bližšie k nám.

Stolička má drevený rám, ktorý zabezpečuje stabilitu a trvanlivosť. Rám je potom pokrytý mäkkou penou a farebnou tkaninou. Stolička je k dispozícii v dvoch veľkostiach a troch farbách. Biela verzia je obzvlášť elegantná. Navyše, vďaka svojmu nepravidelnému dizajnu, môžete tlačiť dve stoličky dohromady a vytvoriť akýsi gauč alebo loveseat. {Nájdené na tordboontje}

Bližšie stoličky Moroso