Domov Architektúra Fincube: Projekt trvalo udržateľnej architektúry

Fincube: Projekt trvalo udržateľnej architektúry

Anonim

Nemecká spoločnosť Studio Aisslinger prišla so zaujímavým a udržateľným projektom architektúry s názvom Fincube. Spoločnosť postavila Fincube v nadmorskej výške 1200 metrov v blízkosti Bozen, Taliansko. Cieľom bolo navrhnúť štruktúru s nízkou spotrebou energie s minimálnou stopou CO2.

Fincube je rovnako dobrý ako malý apartmán s rozlohou 47 m², ktorý väčšinou zahŕňa obytný priestor. Všeobecne platí, že interiérový dizajn je minimálny, a to preto, že tento dom je možné demontovať a presunúť na iné miesto v danej dobe ešte, tam sú všetky moderné vybavenie v tomto zariadení.

Toto je nezvyčajná štruktúra. Tvar je zaujímavý a originálny a detaily sú pomerne jednoduché, ale vytvárajú silný vplyv. Najzaujímavejším detailom je fakt, že majiteľ si môže len zabaliť svoj dom a odísť, keď sa tam nudí, takže si môže vybrať nové miesto a dom bude nasledovať. To je niečo, čo väčšina štruktúr nedokáže. Nie je to najjednoduchší proces, ale je to možné.

Je to však malý byt, takže si myslím, že dizajn interiéru nie je príliš sofistikovaný. V tomto prípade je asi najlepším riešením vybrať si expandovateľné kusy, ktoré šetria miesto a sú tiež veľmi funkčné. Celkovo je to veľmi chytrý a zaujímavý dizajn domov s charakteristikou, ktorá je veľmi zriedkavá. Je to tiež veľmi dobre vyzerajúca štruktúra, moderná a pôsobivá.

Fincube: Projekt trvalo udržateľnej architektúry