Domov How-To-Tipy-A-Poradenstvo Ako si vyrobiť vlastnú tabuľu farieb

Ako si vyrobiť vlastnú tabuľu farieb

Anonim

Tabulová farba je veľmi obľúbená vďaka svojej všestrannosti a preto, že má praktickú aj zábavnú stránku. Deti ho milujú a dospelí si ho tiež veľmi dobre uvedomujú. Môžete maľovať na steny, nábytok, spotrebiče a kdekoľvek inde chcete. Tabuľa je plná prekvapení. Jedným z nich je fakt, že si môžete vytvoriť svoj vlastný a nie je to ani ťažké.

Tu je návod.

Budete potrebovať nebrúsenú injektážnu maltu, latexovú farbu v akejkoľvek farbe, miešaciu misku alebo lyžicu, kefku alebo valček a nástavec na miešanie náterových hmôt. Začnite miešaním latexovej farby s nebrúsenou injektážou v šálke alebo vedre. Najlepšie by bolo použiť čiastočnú zálievku a 8-dielnu farbu. Uistite sa, že všetka injektážna zmes je zmiešaná, aby sa zabránilo granulám. Pre túto časť môžete použiť nástavec pre miešačku.

Po tom, stačí maľovať povrchy s tabuľou farby. Tie by museli prep povrchy, ako by ste pre akúkoľvek inú prácu. Mali by ste natrieť dve vrstvy pre rovnomerné pokrytie. Môžete vytvoriť nekonečný zoznam farieb. Použite napríklad zvyšnú farbu steny, aby ste vytvorili plynulý prechod, alebo použite kontrastnú farbu pre pútavý dekor. V detskej izbe alebo detskej herni môžete dokonca maľovať celú stenu pomocou tabule. Deti budú radi mať k dispozícii celú stenu a budú môcť písať a kresliť na nej.

Ako si vyrobiť vlastnú tabuľu farieb