Domov Interiéry Trump Tower Penthouset

Trump Tower Penthouset

Anonim

duplex byt v Trump Tower na piatej Avenue v New Yorku s technológiou SmartHome bola uvedená na trh za 14,995 miliónov dolárov. Každá izba v 4-lôžkovom / 4,5-kúpelnom byte bola zvukotesná s THX certifikovaným sheetrockom, takže nový majiteľ musí počuť iba dialóg z filmov premietaných na skrytom televízore ukrytom za obrazom.

Dom má vyhrievanú mramorovú podlahu, 72-palcovú chladničku na víno a je vybavený dvoma kuchyňami, šesťhlavovou parnou sprchou Kohler, ktorú je možné predprogramovať ovládacím systémom bytového domu a motorovou chladničkou, v ktorej sú elektronicky ubytované potraviny.

Všetko v tomto byte vonia ako luxus a chuť. Jeho najdôležitejšou vlastnosťou je umiestnenie, pretože Trump Tower je magnetom pre ľudí s peniazmi a adresa hovorí veľa o tých, ktorí tam žijú. Potom, rovnako dôležité ako toto je technológia použitá na vybavenie penthouse. Všetky elektrické a automatické spotrebiče robia váš život oveľa jednoduchším a pohodlnejším, ale zároveň, ak chcete mať prístup k najnovším technológiám, musíte zaplatiť primeranú cenu, ktorá je pomerne vysoká, ale budete mať exkluzivitu nad nový produkt.

Interiérový dizajn je vysoko kvalitný a veľmi nápaditý, veľmi príjemne kombinuje jednoduchosť v štýle s technológiou. Svetlá sú umiestnené na strategických miestach a vrhajú sa na luxusné výrobky.

Trump Tower Penthouset