Domov Apartmány Rozhovor s dizajnérom interiéru New Yorku Tricia Foley

Rozhovor s dizajnérom interiéru New Yorku Tricia Foley

Anonim

Tricia Foley je dizajnérka interiérov v New Yorku, ktorá sa špecializuje na všetok domáci dizajn a pozná jej jednoduchý, klasický štýl, jej práca zahŕňa retailové poradenstvo, branding, bytový dizajn, redakčný časopis a vydavateľstvo kníh a jej klientov ako Ralph Lauren Home, North Fork Table a Inn, Pottery Barn, Target, Sears, Bloomingdale's a Macy's Home Stores.

Homedit: Zaujímali ste sa vždy o dizajn? Povedzte nám o momente, keď ste sa rozhodli, že je to cesta.

Tricia Foley: Áno, myslím, že by som mal vedieť, keď som mal 8 krabíc, a potom ako tínedžer som si vybral prácu na stráženie detí na základe časopisov o útočištiach, ktoré mali susedia.

Homedit: Kde nájdete inšpiráciu?

Tricia Foley: Aj keď navrhujem pre súčasnosť, v domoch minulosti nájdem veľa inšpirácie. Milujem historické domy a nadčasovosť ich riešenia problémov, umiestnenie v krajine a využívanie prírodných materiálov. Tiež milujem cestovanie a tráviť toľko času, koľko môžem v múzeách, obchodoch a na trhoviskách, aby sme nasiakli materiálnu kultúru miesta.

Homedit: Dokážete opísať váš prvý projekt interiérového dizajnu?

Tricia Foley: Môj prvý byt v New Yorku ako študent v Parson School of Design bol publikovaný v knihe o malých priestoroch a v House Beautiful, takže myslím, že by to bol môj prvý skutočný projekt.

Homedit: Ako by ste definovali svoj osobný štýl?

Tricia Foley: Jednoduché, klasické, prírodné.

Homedit: Ako dlho ste začali podnikať?

Tricia Foley: Bola som dlhoročným redaktorom časopisu pre útulky a počas tej doby som napísala 10 kníh o životnom štýle / zdrojoch, a potom ma toľko priateľov a rodiny požiadalo, aby som im pomohla s ich bytmi a domami, že to bol postupný posun do môjho vlastného dizajnu ako na rozdiel od redakčného pokrytia!

Homedit: Aký druh ľudí žiada o vašu pomoc?

Tricia Foley: Stretol som sa s úžasným párom v Chicagu, ktorý čítal moju knihu o britskom štýle Colonial, ktorá sa stala skvelými klientmi a priateľmi, slávny televízny producent v NY prišiel ku mne, keď videla moje vlastné domy uverejnené v knihách a časopisoch a páčila sa mi môj štýl a spýtal sa ja ju interpretujem pre ňu … Priatelia v Londýne s mladou rodinou obnovovali majetok v Írsku a požiadali ma, aby som spolupracoval s ich architektom

a robiť interiéry…

Homedit: Aké by bolo vaše odporúčanie pre „čo robiť ako prvé“ v projekte zdobenia?

Tricia Foley:Myslím si, že keď reagujete na prostredie, krajinu, potreby životného štýlu a vrstvu v osobnom štýle, keď riešite problémy s dizajnom, prirodzene padne na miesto … ale uistite sa, že máte kontakt s klientom a hovoríte tým istým dizajnovým jazykom je najviac dôležité.

Homedit: Aké rady máte pre niekoho s novým domom na výzdobu a možno obmedzený rozpočet?

Tricia Foley: Myslím, že dať dohromady dosky s tearsheets / farby / štýl obrázkov vybudovať príbeh dizajnu pomáha ľuďom vizualizovať ich štýl a interpretovať … stránky, ako je www.pinterest je skvelý jeden dať dohromady vyzerá.

Homedit: Aká je vaša obľúbená kniha / časopis o dizajne?

Mám rád Wolterinck knihy, časopis World of Interiors z Londýna, Donna Hay z Austrálie

Homedit: A čo vaša obľúbená stránka?

Tricia Foley: Remodelista, skvelá kombinácia inšpirujúcich miest a skvelého dizajnu produktu

Homedit:Aký je priemerný čas pridelený projektu?

Tricia Foley: Urobil som rýchle víkendové rekonštrukcie na jeden rok v Írsku

Homedit: Aké rady máte pre mladých dizajnérov alebo architektov, ktorí čítajú tento rozhovor?

Tricia Foley: Investujte do kvalitných materiálov, buďte verní svojmu estetickému dizajnu, nesledujte trendy, myslite na životné prostredie!

Homedit: Aké máš plány do budúcnosti?

Tricia Foley: Mám nový obchod s názvom The New General Store, ktorý je on-line obchodom a sezónnym vyskakovacím obchodom, ktorý sa zameriava na nábytok pre moderné vidiecke domy… všetko od dokonalých čiernych gumených kufrov a remeselnej keramiky vyrobených v USA až po talianske smotanové bicykle za $ 1000 a biele špongie za $ 1.50. Všetko je multifunkčné, dobre navrhnuté a šetrné k životnému prostrediu … Milujem kurátnu zbierku, pracujem na vývoji produktov a navrhujem toto nové nastavenie maloobchodnej koncepcie a prezentácie. Pracujem aj na knihe, ktorá pokrýva tento nový životný štýl / obchod

Homedit: Čo si myslíte o našich stránkach?

Tricia Foley: Milujem stránku, najmä jej medzinárodný aspekt… prináša na jednom mieste celý svet dizajnu z architektúry a interiérov a čo je v nich spolu

Rozhovor s dizajnérom interiéru New Yorku Tricia Foley