Domov Diy Projekty Make 3D hviezdy pre zdobenie novoročné party

Make 3D hviezdy pre zdobenie novoročné party

Obsah:

Anonim

Nebudete veriť, aké ľahké je vytvoriť si vlastné 3-D hviezdy! Rád používam papier aj textílie, aby som vytvoril veľký trojrozmerný dekor. Tieto hviezdy sú zábavný, lacný spôsob, ako ozdobiť váš domov.

dodáva:

  • Dekoratívny papier
  • Tkanina alebo Burlap
  • Tkanina výstuž
  • Drevené čísla
  • Zlatá farba
  • Zlatá niť
  • Šablóna hviezd

Najprv nájdite hviezdnu šablónu, ktorá má tvar, ktorý sa vám páči. Použil som tento voľný dizajn, ktorý som uložil do svojho počítača a potom vytlačené na mojej domácej tlačiarni. Vystrihnite hviezdu, aby ste vytvorili svoju šablónu.

Ak chcete, aby papier hviezdy, stopa hviezda šablóny na zadnej strane dekoratívneho kartového papiera. Vystrihnite hviezdu.

Použite nástroj na skórovanie hviezd. Začnite na mieste a choďte dole stredom na druhý koniec. Opakujte to s každým bodom.

Začať skladať hviezdu na polovicu na každej strelenej čiare. Preložte hviezdu, otvorte ju a potom ju znova zložte na inom mieste.

Akonáhle sú všetky body zložené, vezmite dva susedné body, preložte ich na polovicu a stlačte spolu, ako je zobrazené na obrázku. Uvoľnite dva body a opakujte to s ďalšími dvoma susednými bodmi. Tým sa vytvoria potrebné záhyby 3-D hviezdy.

Hviezdu umiestnite na rovný povrch a jemne zatlačte na stred, aby ste hviezdu vyrovnali. Papierové hviezdy môžu byť zavesené s trochou lepkavej špičky na zadnej strane hviezdy.

Ak chcete, aby textílie boli hviezdami,prvé rezané štvorce z požadovanej látky. Použil som pre svoju hviezdu pytlovinu.

Nanášajte tkaninu veľkorysým množstvom výstužnej tkaniny. Použil som Stiffy od Plaid Crafts. Materiál dobre navlhčite a nechajte úplne vyschnúť.

Sledujte hviezdicovú šablónu na zadnej strane látky a vystrihnite hviezdu.

Nebudete musieť skóre textílie. Jednoducho ho zložte v každom bode, ako som vysvetlil v krokoch uvedených vyššie pre papierovú hviezdu.

Hot lepidlo trochu zlata nite na zadnej strane hviezdy vytvoriť slučku, ktorá môže byť použitá na zavesenie hviezd.

Používam moje 3-D hviezdy na vytvorenie dekorácie plášťa pre nový rok! Maľoval som drevo čísla zlata, aby zodpovedali papierové a látkové hviezdy. Tento rýchly projekt je zábavný spôsob, ako ozdobiť nový rok!

Make 3D hviezdy pre zdobenie novoročné party