Domov Vonkajšie Elegantný vonkajší jedálenský set Paxton

Elegantný vonkajší jedálenský set Paxton

Anonim

Po večeri alebo raňajkách vonku je jedinečný pocit. Preto sme všetci netrpezlivo čakajú na leto, aby sme sa každý rok vracali, aby sme si mohli z vonkajšej miestnosti vybrať exteriérový nábytok a vychutnať si, keď je počasie priateľské. Paxton jedálenský set je určite niečo, čo by niekto rád, aby podľa svojho uváženia. Teraz k dispozícii na predaj za špeciálnu cenu 799,99 dolárov, to vonkajšie jedálenský set je presne to, čo potrebujete pre perfektné leto.

Sada Paxton obsahuje okrúhly stôl a štyri stoličky. Sú vyrobené v plne zváranom kovaní a sú pripravené odolávať všetkému, čo im príroda musí hodiť. Stôl a stoličky majú tiež antikoróznu čiernu práškovú farbu a pretože železo je ťažšie ako hliník, materiál bežne používaný na vonkajšie posedenie, tieto kusy sú ideálne pre veterné prostredie. Okrem toho, stoličky stohovať dohromady pre ľahké mimo sezónu skladovanie.

Stoličky Paxton majú sieťované sedadlá a operadlá a klasický tvar. Ich rozmery sú 24W x 21.5D x 35H palcov, zatiaľ čo jedálenský stôl opatrenia 48L x 48W x 28H palcov. Má okrúhly vrch a môže ubytovať štyri osoby. Stôl aj stoličky majú klasický dizajn s rolovacími detailmi a stôl má slnečný dážď. Uistite sa, že na ich čistenie nepoužívate agresívne chemikálie, aby ste predišli poškodeniu povrchovej úpravy.

Elegantný vonkajší jedálenský set Paxton