Domov Hotely - Strediská Las Alamandas, dokonalý obraz luxusného sveta

Las Alamandas, dokonalý obraz luxusného sveta

Anonim

Keď sa dozviete o Las Alamandas, premýšľate o romantickom boutique hoteli v Mexiku. Nachádza sa na mexickej riviére, na juhu Puerto Vallartaand na severe Manzanillo, je to intímne útočisko, ktoré vytvorila Isabel Goldsmith-Patino, vnučka bolívijského cínskeho kráľa Don Antenor.

Akonáhle uvidíte toto miesto, máte dojem, že sa ocitnete pred súkromným rajom, s exotickými stromami, palmami, kvetmi, divokými vtákmi, lagúnami a dlhými plážami s bielym pieskom. Nič nie je porovnateľné s týmto luxusným útočiskom, príkladom elegancie, ideálnym miestom, kde sú hostia prijímaní podľa najvyšších štandardov pohostinnosti.

Súkromný majetok zahŕňa súkromné ​​pláže, trávnik, záhrady, súkromné ​​ústí riek, turistické a cyklistické chodníky, ktoré ponúkajú čokoľvek, na čo by ste mohli myslieť. Bledožlté chodníky, zdobené kamennými mozaikami a všetkými druhmi kvetov, si určite myslia, že takto musí vyzerať nebo. Avšak nielen krajina je obrazom dokonalosti a krásy, ale aj mexické interiéry inšpirované žltými, ružovými alebo pestrofarebnými pohovkami, vankúšmi a všetkými druhmi dekoratívnych predmetov oživujú rozprávkovú atmosféru.

Štyri existujúce reštaurácie a bary poskytujú všetko, čo si vaše srdce praje; všetko okolo vás vidí krásu a exotický vzduch, ktorý celé miesto dýcha. Nič nie je porovnateľné s kúzlom a eleganciou, s ktorou sa stretávate v tomto svetovom kútiku, ktorý sa zdá byť prítomný, aby očaril oči a dušu ľudí a uvedomil si jedinečnosť tohto vesmíru.

Las Alamandas, dokonalý obraz luxusného sveta