Domov Diy Projekty DIY pozlátené námestie nechtov kľúč Rack

DIY pozlátené námestie nechtov kľúč Rack

Obsah:

Anonim

Hľadáte štýlové miesto na zavesenie kľúčov? Unavený nudný obchod kúpil kľúč regály? Vytvorte tento jednoduchý stojan na kľúče v priebehu niekoľkých minút a len pár dolárov s niekoľkými materiálmi, ktoré ste už mohli položiť okolo domu! Zlaté nechty dávajú tomuto kľúčovému stojanu zábavný ženský pocit, ktorý je vyrovnaný rustikálnym a mužským kusom dreva. Prispôsobte si veľkosť jednoducho pomocou menšieho alebo väčšieho kusa dreva na základe toho, čo potrebujete pre svoj priestor. Tento projekt je tak jednoduchý, že sa vám to podarí.

Zásobníky na pozinkované železnice na kľúč:

  • štvorcové klince (alebo mini „železné klince“)
  • zlatá striekacia farba
  • obdĺžnikový kus dreva pre základňu (použite akúkoľvek veľkosť, ktorá sa hodí do vášho priestoru)
  • číry náter alebo polyuretán
  • reťazec (alebo skrutky) na upevnenie na stenu

Inštrukcie:

1. Začnite čistým obaľovaním dreva polyuretánom alebo lakom. Naneste tenkú vrstvu štetcom.

2. Nastriekajte zlato na nechty rovnomerným náterom striekaním. Začnite tým, že striekate na jednu stranu a potom dôkladne vysušte predtým, než ich preklopíte a nastriekate na druhú stranu. Uistite sa, že si topy taky!

3. Akonáhle je všetko suché, klinec nechty do kusu dreva. Použite handričku na každý klinec pri pribíjaní na ochranu zlatého plášťa. Ak používate tenkú dosku (ako je táto), môže byť užitočné predvŕtať otvory do dreva pred pribitím do nechtov, aby sa zabránilo rozštiepeniu dreva. Uistite sa, že priestor nechty rovnomerne od seba. Nechty okolo polovice do hĺbky dreva a zabezpečiť, že máte veľa nechtov stále trčí na kľúče!

4. Akonáhle sú klince pripojené, stojan je takmer kompletný! Existuje niekoľko možností, ako ho pripevniť na stenu. Môžete klinec alebo skrutku kay stojan priamo do steny (a môžete vopred maľovať nechty alebo skrutky so zlatom, aby zodpovedali vaše klince klince!). Alebo môžete použiť reťazec okolo konca každého klinec a zavesiť na háčik (ale majte na pamäti, že budete musieť uistiť, že stojan je vyvážený s kľúčmi, ak idete touto cestou).

Po pripojení stojana ste pripravení zavesiť kľúče na tento nový štýlový kúsok! Vidíte, urobil predtým, ako to poznáte!

DIY pozlátené námestie nechtov kľúč Rack