Domov Nábytok Vľúdny stôl Haviland

Vľúdny stôl Haviland

Anonim

Nájdenie tabuľky ako pôvabná, ako je táto, nie je tak jednoduché, ako si možno myslíte. Samozrejme, že nie je spravodlivé porovnať ho s niečím iným, pretože každý dizajn je jedinečný. Napriek tomu považujem tento konkrétny stôl za veľmi elegantný a elegantný. Má dizajn inšpirovaný francúzskym štýlom. Použité materiály sú však nadčasové. Stôl bol vytvorený s kamenným vrchom a železnou základňou. Základ má ručne aplikovanú povrchovú úpravu zlatom.

Stôl je relatívne malý, takže ho možno použiť ako konferenčný stolík alebo bočný stôl. Samozrejme, ak potrebujete väčší stôl, môžete si kúpiť viac ako jeden a položiť ich vedľa seba, aby vytvorili väčší stôl. Položka sa predáva ako jeden. Stôl má veľmi jednoduchý dizajn, bez dekorácií okrem samotného tvaru. Lákavé nohy sú ústredným bodom v tomto dizajne.

Stolové lode sú kompletne zmontované, takže stačí len čakať na ich doručenie. Rovnako ako všetky ostatné produkty ponúkané spoločnosťou DwellStudio, táto tabuľka je tiež nezrušiteľná, nevratná a nevratná a ak je položka poškodená alebo chybná, bude nahradená alebo opravená. Rozmery stola sú 22 ″ W x 18 ″ D x 18 ″ H. Môžete si ho kúpiť za cenu 720,00 US $ za kus a môžete očakávať dodanie do 1-2 týždňov.

Vľúdny stôl Haviland