Domov Design-And-Concept Atraktívne hodiny a misy

Atraktívne hodiny a misy

Anonim

V priebehu času tu boli rôzne druhy hudobných nástrojov ako gramofón, varhany, magnetofón alebo pick-up. Dnes ich možno vidieť len v obchodoch so starožitnosťami a ich zlomený vinylový záznam bol odhodený.

Zdá sa, že Christine Claringbold nájde tieto vinylové platne nový cieľ. Dala im nový život premenou na nové hodiny alebo ovocné misky so živými farbami a zaujímavými vzormi. Ak teda máte hodiny vyrobené z vinylového záznamu s obrazom Franka Sinatru alebo tváre Elvisa Presleyho, zdá sa, že čas prechádza ľahšie. Pohodlne sedí v kresle, možno si uvedomíte, že už dávno ste žili skvelé chvíle svojho života na hudbu týchto krásnych vinylových platní.

Rád počúvame hudbu bez ohľadu na to, aký štýl hudby preferujeme, hudba nás obklopuje každý deň. Či to počujeme v rozhlase, na našom chodníku, v aute alebo doma, hudba je súčasťou nášho každodenného života. Ak dnes počúvame hudbu na CD, v 70-tych alebo 80-tych rokoch bola hudba počúvaná len na pick-upoch, s použitím vinylových platní.

Christine Claringbold premenil tieto staré vinylové platne aj na nádherné dekoratívne predmety, ktoré určite pritiahnu všetky chvály vašich hostí.

Atraktívne hodiny a misy