Domov Nábytok Elegantná koncová tabuľka Bento

Elegantná koncová tabuľka Bento

Anonim

Ľudia hovoria, že postava presýpacích hodín je znakom elegancie a krásy. Môže to byť pravda pre veľa vecí, ale stôl nie je jedným z nich. Koncová tabuľka Bento je veľmi pekný stôl, ale zdá sa, že návrh v tomto prípade naozaj nefunguje. Nehovorím, že to nie je krásny stôl, len hovorím, že by to mohlo vyzerať oveľa lepšie.

Zámerom bolo vytvoriť stôl, ktorý má krásne zakrivené čiary a štýlový dizajn. Výsledkom bola koncová tabuľka Bento. Má zakrivené čiary a štruktúru presýpacích hodín, ale pre mňa to vyzerá trochu zvláštne. Je vyrobený z dreva a bohatých dubových dýh a má tmavú povrchovú úpravu. Celkový obraz je celkom elegantný. Rozmery tohto kusu nábytku sú 24 ″ W x 24 ″ D x 21 ″ H. Je to veľmi jednoduchý stôl, bez ďalších detailov a príslušenstva, než je skutočný tvar. Je to tiež veľmi univerzálny kúsok, pretože môže byť súčasťou takmer akéhokoľvek typu domu. Môže byť použitý ako koncový stôl, ale aj ako nočný stolík, možno aj ako sedadlo, ak ho otočíte.

Koncová tabuľka Bento je k dispozícii za 499 USD. Je to pekný kúsok, s krásnymi prvkami, ale nemá to iskru, niečo zvláštne. Je to len jednoduchý stôl.

Elegantná koncová tabuľka Bento