Domov Hotely - Strediská Nový hotel Rocco Forte v Abu Dhabi je teraz otvorený

Nový hotel Rocco Forte v Abu Dhabi je teraz otvorený

Anonim

Abu Dhabi sa teraz môže pochváliť ďalšou pozoruhodnou mestskou dominantou, novým hotelom Rocco Forte. Hotel pripomína obrovskú sklenenú konštrukciu. Je to luxusný hotel a bol postavený zo zakriveného skla. Nemá jednu priamu čiaru. Sklenené panely vytvárajú mozaiku zelených a modrých prvkov a efekt je naozaj úžasný.

Rocco For pre hotely už majú povesť výnimočného servisu a dizajnu, a to je len štýlový výraz. Interiér hotela Rocco Forte Abu Dhabi je veľmi unikátny. Vyznačuje sa kombináciou európskych a stredovýchodných štýlov a výsledkom je sofistikovaný a luxusný dizajn interiéru. Dekor je vlastne celkom jednoduchý, ale efekt je pôsobivý. Hotel ponúka 281 moderných izieb. Každá z nich má vlastnú LCD TV s plochou obrazovkou, dokovaciu stanicu pre iPod, luxusný nábytok a jedinečné detaily.

Hotel Rocco Forte Abu Dhabi ponúka aj prezidentské a kráľovské apartmány. Každá z nich má veľkú súkromnú terasu a veľkolepé interiéry a výhľady. Hotel má výhodnú polohu v centre Abú Zabí, v blízkosti letiska, výstavného centra Abu Dhabi a mnohých atrakcií mesta. Hostia môžu preskúmať ostrovy, navštíviť pláže alebo najväčší krytý zábavný park na svete. Luxus je všade, kam sa pozrieš a tento hotel nie je výnimkou. Okrem luxusných apartmánov hotel ponúka aj rad reštaurácií a barov, ako aj kúpele.

Nový hotel Rocco Forte v Abu Dhabi je teraz otvorený