Domov Hotely - Strediská Mama Shelter hotel po celom svete

Mama Shelter hotel po celom svete

Anonim

Keď máte prosperujúce podnikanie a jeho názov je národne uznávaný, potom viete, že je čas rozšíriť svoje podnikanie na vyššiu úroveň. Myslíš, že je veľký, choď po celom svete a len potom môžeš povedať, že tvoja spoločnosť je skutočnou značkou. Ľudia milujú cestovanie, takže najlepšie predávané výrobky a najobľúbenejšie a luxusné značky sa týkajú odvetvia cestovného ruchu a hotelového priemyslu.

Jedným z najznámejších mien, pokiaľ ide o luxusné hotely, je Mama Shelter. Hotel bol zvolený za najmódnejší z Európy, takže sa vývojári rozhodli rozšíriť svoje podnikanie aj v USA a ďalších európskych krajinách a teraz to preberá svet! Po tom, čo bol spustený v Paríži, je čas na Los Angeles, Kalifornia, Istanbul, Lyon a Bordeaux ukrývajú neuveriteľnú eleganciu Mama Shelter.

Hotel je tak obľúbený aj preto, že napriek svojmu luxusnému a štýlovému dizajnu a službám má skutočne prístupné ceny. Dizajn Mama Shelter navrhol Philippe Starck, ktorému sa podarilo potešiť kritikov i jednoduchých turistov. Hotel je dobre známy, pretože získal rôzne ocenenia od Condé Nast Traveler Wallpaper a Vogue. Po všetkých týchto uznaniach si môžete byť istí, že bez ohľadu na to, ktorý hotel Mama Shelter si vyberiete, bez ohľadu na to, aké mesto, budete mať krásny čas a každý deň odpočinku stojí za každý cent. Takže zbalte veci a začnite svetové turné! Mama Shelter vás ochráni takmer po celom svete.

Mama Shelter hotel po celom svete