Domov Spotrebiče Dva šálky kávy z Jura Subito

Dva šálky kávy z Jura Subito

Anonim

Najmä kávovary pravdepodobne ocenia kávovar takmer rovnako ako samotná káva. Čo navyše oceňujeme viac ako šálku kávy? Dva šálky kávy, určite! To je to, čo kompaktný kávovar Jura Subito poskytuje: dva šálky kávy v jednom zábere! Keď sa ráno zobudíte, ospalý, prvá vec, o ktorej si myslíte, že je káva; ak váš kávovar poskytuje dva šálky súčasne, je dokonalý a šetríte čas aj energiu!

To je to, čo potrebujete! Ak nie ste fanúšikom kávy, môžete vždy využiť kávovar na cappuccino, penu alebo horúcu vodu na čaj. To, čo sa nazýva Jura Aroma Intensive System, je systém, ktorý zabezpečuje, že voda prechádza vašou kávou, aby ste získali bohatú vôňu, o ktorej všetci snívame.

Berúc do úvahy skutočnosť, že Jura Subito nemá mlynček na kávu, musí sa použiť mletá káva, ale to je tiež dobrá vec, pretože tento druh kávy je oveľa lepší, s plnou a bohatou vôňou, ktorú nenájdete všade. Medzi vlastnosti Jura Subito patrí 15 barové čerpadlo, výtok s nastaviteľnou výškou kávy, dvojstupňová pena s parnou tryskou a funkcia teplej vody. Má všetko!

Dva šálky kávy z Jura Subito