Domov Rozkladacie A Kreslo Útulná stolička Carly s botanickou potlačou

Útulná stolička Carly s botanickou potlačou

Anonim

Carly Chair je nový prístup k nadčasovému kreslu. Je úžasné, že taká malá zmena, ako je vzor tkaniny v tomto prípade, môže zmeniť vlastné vnímanie určitej položky. Táto konkrétna stolička je veľmi univerzálny kus nábytku, ktorý sa zmestí do každej domácnosti a v podstate do každej miestnosti.

Stolička má krásnu botanickú potlač, nie príliš svetlú, ale ani príliš nudnú, ideálnu pre túto stoličku. Má kompaktný tvar so šikmými ramenami, ktoré dodávajú eleganciu a vytvárajú zakrivenú a elegantnú siluetu. Plyšový vankúš sedačky je mäkký a útulný, čo robí stoličku Carly veľmi pohodlným produktom a pridáva ďalší dôvod, aby ste si ju kúpili. Tento konkrétny model je dodávaný so žltým rámom Anjou.

Čalúnenie je tiež k dispozícii je niekoľko ďalších farieb alebo výtlačkov, buď jednoduché, s pruhmi alebo s inými botanickými odtlačkami. Dostupné farby sú väčšinou pastely a neutrálne tóny. S cieľom objasniť všetky objednávky vám bude vzorka tkanín odoslaná deň po Vašej objednávke na konečné schválenie. Týmto spôsobom nebudete mať žiadny dôvod, aby ste boli sklamaní alebo chcete produkt vrátiť. Súčasťou stoličky je aj rám z tvrdého dreva sušený v peci, vankúš na báze sójového polyfoamového sedadla a pružinové odpruženie drôtu. Stoličku si môžete kúpiť za 691,54 EUR.

Útulná stolička Carly s botanickou potlačou