Domov Nábytok Súčasný stôl WoodGloo na nastavenie nálady vo vašej domácnosti

Súčasný stôl WoodGloo na nastavenie nálady vo vašej domácnosti

Anonim

Ďalšia analyzovaná položka má zvedavý názov. Nazýva sa WoodGloo a je to veľmi neobvyklý stôl. So súčasným dizajnom a veľmi špeciálnou vlastnosťou sa táto tabuľka okamžite stane ústredným bodom pozornosti, keď sa rozhodnete zaradiť ju do vašej domácnosti.

Okrem atraktívneho jednoduchého dizajnu, ktorý by nikoho okúzlil, má tento stôl vo vnútri skryté prekvapenie. LED svetlá z vnútornej strany stola sú to, čo pomáha tomuto jedinečnému kusu žiariť do tmy noci. Svetlo je viditeľné cez drevenú dýhu a vytvorený efekt je veľmi krásny a očarujúci. Najnovšie dielo dizajnéra Juhásza Mónika. Bude to úspech. Na tomto kúsku je krásne, že tabuľka vyzerá krásne. Aj bez toho, aby sme vedeli o LED diele, stôl stále vyzerá veľmi atraktívne a štýlové.

Rozmery tohto impozantného kusu sú 90x90x40 cm. Je to veľmi všestranný kus nábytku, ktorý môže byť zahrnutý napríklad v obývacej izbe, ako konferenčný stolík, dokonca ako bočný stôl. To môže tiež byť umiestnený v spálni, pretože LED funkcie by vytvorili veľmi príjemnú atmosféru. V skutočnosti by táto tabuľka vyzerala dobre všade, kde by ste ju dali. Farby, ktoré sú k dispozícii pre funkciu LED, sa dodávajú vo veľmi širokej škále rôznych odtieňov.

Súčasný stôl WoodGloo na nastavenie nálady vo vašej domácnosti