Domov Hotely - Strediská 10 Najdrahších hotelových apartmánov na svete

10 Najdrahších hotelových apartmánov na svete

Anonim

Ak ste finančne silný a jednoduchá hotelová izba nestačí a chcete to najlepšie, čo môžete získať, tu sú niektoré príklady miest, v ktorých môžete byť ošetrení, ako ste nikdy predtým neboli. Wakaya Royal Suite v Fidži vám ponúka vzdušné luxusné miesto s oceánom pod nohami.

Wakaya Royal Suite, Wakaya Club, Fidži 7 600 USD / noc.

Londýnsky londýnsky hotel Brook PH Claridge je miestom, ktoré ponúka hosťom pohodlie a príjemnú atmosféru s množstvom prirodzeného svetla.

Brook PH, Claridge's, Londýn $ 8 600 / noc.

Suita Peninsula v Hong Kongu ponúka najlepší výhľad na okolie. Kombinácia mrakodrapov a bujnej vegetácie v kombinácii s vodou všade okolo. Je to miesto, kde ste ochotní minúť 9 200 $ za noc.

Suita Peninsula, Peninsula, Hong Kong $ 9,200 / noc.

Hotel Cannes ponúka prezidentský apartmán, ktorý sa nachádza v hoteli Martinez, a za 18 000 Sk / noc ponúka všetko, čo si dokážete predstaviť za prezidentský apartmán.

Prezidentský apartmán, Martinez Hotel, Cannes $ 18K / noc.

Ak chcete stráviť 25.000 dolárov za noc vo veľkom apartmáne so zložitým interiérovým dizajnom a drahými materiálmi, Bridge Suite v Bahamách ponúka nielen to, ale aj viac.

Apartmán Bridge, Atlantis, Bahamy $ 25K / noc.

V L.A. je tento Regent Beverly Wilshire mieste, ktorý ponúka za $ 25 K + 15,466% daň / noc Penthouse Suite.Beside všetky veci hodné za jeho cenu, toto miesto ponúka najlepší výhľad na "City of Angels".

Penthouse Suite, Regent Beverly Wilshire, L.A. $ 25K + 15,466% daň / noc.

V štvrti Four Seasons, NY, je tu Ty Warner Suite pre vás. Moderné, búrlivé a so všetkými dodatočnými službami sú poplatok za noc (35 000 USD) príliš vysoké.

Suita Ty Warner, Four Seasons, NYC $ 35K / noc.

Za 40 000 $ / noc je toto miesto naozaj úžasné. Hugh Hefner Sky Villa, Palms, Las Vegas je snom každého muža stráviť noc na mieste s ochrannou známkou playboy. Nádherné lokality ponúkajú nádherný výhľad na mesto.

Hugh Hefner Sky Villa, Palms, Las Vegas $ 40K / noc.

Prezidentský apartmán v hoteli President Wilson v Ženeve ponúka iba čistú krásu. Pre 53 000 $ / noc sa stavím, že má veľmi exkluzívnu klientelu.

Prezidentský apartmán, prezident Wilson Hotel, Ženeva $ 53K / noc.

Slávny Burj al Arab, U.A.E. ponúka Royal Suite alebo 60.000 $ + 20% daň / noc.V tomto mieste zlato bolo považované za stavebný materiál, a myslím si, že táto skutočnosť do značnej miery pokrýva.

Royal Suite, Burj al Arab, U.A.E $ 60K + 20% daň / noc.

Po prezretí všetkých týchto nádherných miest môžu obyčajní ľudia ako ja len snívať, že jedného dňa budem tak dôležitým hosťom v takýchto „hotelových izbách“.

10 Najdrahších hotelových apartmánov na svete