Domov Rozkladacie A Kreslo Tenisová kolekcia HEX

Tenisová kolekcia HEX

Anonim

Ako sa často stáva, inšpirácia môže pochádzať z akejkoľvek oblasti a akejkoľvek domény. V prípade tejto jedinečnej zbierky inšpirácia prišla z tenisového kurtu. Ide o kolekciu HEX Tennis. Vytvoril Hugh Hayden Design, obsahuje rad nábytku z tenisových loptičiek. Určite to znie nezvyčajné a zvláštne.

Mladý architekt sa rozhodol použiť skutočné tenisové loptičky na vytvorenie tejto série unikátnych kusov nábytku. Zvolil si pre projekt súčasný a hravý prístup. Kolekcia obsahuje stoličky, stoličky, konferenčné stolíky a bočné stoly. Všetci sú ručne remeselnícky a zdieľajú veľmi jednoduché a základné návrhy, ktoré majú byť stabilné a silné a zároveň vizuálne ohromujúce a pôsobivé. Farba tenisových loptičiek rozhodne robí kúsky vyniknúť a pomáha zvýrazniť ich nezvyčajné návrhy.

Na tento projekt boli použité tisíce tenisových loptičiek. Každý kus nábytku, ktorý je súčasťou tejto kolekcie, je výsledkom dlhého procesu, ktorý trvá 8 až 16 hodín. Počas tejto doby je každý jednotlivý tenisový loptičku spojený s ostatnými pomocou polyesterovej šnúry. Tento proces je jednoduchý, ale náročný a všetko musí byť presné. Počiatočná kolekcia zahŕňala ergonomickú stoličku so zakriveným chrbtom a konferenčným stolíkom so sklenenou vrchnou časťou. Návrhár plánuje pridať ďalšie podobné výtvory a rozšíriť kolekciu o pohovky, bočné stoly a možno aj s pohovkou.

Tenisová kolekcia HEX