Domov Rozkladacie A Kreslo LEM piestová stolička - kožené sedadlo

LEM piestová stolička - kožené sedadlo

Anonim

Ak ste si mysleli, že ste videli všetko možné v nábytku, radšej si to rozmyslite. Existuje toľko dizajnérov nábytku na svete, ktorí majú veľa zaujímavých a čerstvých nápadov každý deň, že budete prekvapení zistiť. Priznávam, že nie všetky z nich sú veľmi pohodlné alebo naozaj stojí za to, aby boli vyrobené, ale toto LEM piestová stolička - kožené sedadlo je skutočným zázrakom a veľmi oceňujú ľudia, ktorí sú odborníkmi v tejto oblasti.

Táto stolička je skutočným zastúpením moderného nábytku a bola navrhnutá v roku 2000 Shin a Tomoko Azumi. V tom istom roku dokonca vyhrala medzinárodné ocenenie pre interiérový dizajn a od tej doby pôsobí na trhu. Dizajn je veľmi zvláštny a zaujímavý a celkom jedinečný, pretože nezodpovedá ničomu, na čo ste zvyknutí. Sedadlo je skôr ploché s veľmi malou opierkou chrbta a zdá sa, že sa topí ako hodinky Daliho a má tendenciu ísť na zem. V skutočnosti si môžete vybrať materiál sedadla zo sochárskej kože, nerezovej ocele alebo bukového dreva.

Základ stoličky je vyrobený z kovu, ktorý dodáva navyše lesk a štýl. Noha stoličky je nastaviteľná a môžete ju urobiť tak vysokú alebo tak krátku, ako chcete, bez ohľadu na to, čo vás robí pohodlným. Je to veľmi jednoduchý dizajn a má veľmi málo komponentov, ale stále má veľký vizuálny vplyv a dáva vám dojem modernizmu. Môžete si kúpiť túto stoličku teraz za 735,25 dolárov.

LEM piestová stolička - kožené sedadlo