Domov How-To-Tipy-A-Poradenstvo Tipy na to, ako môžete zlepšiť svoj dizajn kuchyne so svetlami

Tipy na to, ako môžete zlepšiť svoj dizajn kuchyne so svetlami

Obsah:

Anonim

V prípade kuchyne je v skutočnosti celkom veľa prvkov, ktoré môžu zlepšiť výzdobu miestnosti. Osvetlenie je jedným z nich. Správne svietidlo môže umiestniť akúkoľvek kuchyňu na vrchol. Tak ako presne viete, aký typ svietidla vybrať pre túto oblasť domu? Tu je niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu s procesom.

Nie príliš svetlé, ale nie príliš dim.

Osvetlenie v kuchyni by malo byť dostatočne jasné, aby ste mohli svoje každodenné úlohy vykonávať bez mžourania a želania, aby cez okno prechádzalo viac slnka. Miestnosť musí byť správne osvetlená, ale uistiť sa, že nie je príliš svetlá, ale aj to môže poškodiť oči.

Zvážte osvetlenie úlohy.

Väčšinu času, kuchyňa má len jeden zdroj umelého svetla. Avšak, osvetlenie úlohy môže byť skvelý doplnok. Napríklad môžete inštalovať LED pásky pod nástennými skrinkami alebo môžete mať v rohu svietidlo.

Rozsviette skrinky.

Ďalšou veľmi užitočnou vecou môže byť osvetlenie inštalovaných v kuchynských linkách. Týmto spôsobom môžete ľahko identifikovať položku, ktorú potrebujete, bez toho, aby ste museli rozsvietiť celú miestnosť. Tiež, ak máte skrinky so sklenenými dverami, interiérové ​​svetlá im dodajú pekný vzhľad.

Kľúčové oblasti sú zvýraznené osvetlenie.

Nainštalujte malé akcentačné svetlá v rôznych oblastiach kuchyne. Napríklad môžete potrebovať nejaké extra svetlo na vašej stanici alebo v garáži spotrebiča.

Prívesné svetlá.

Ak máte v izbe posedenie, môžete v kuchyni používať závesné svetlá. Týmto spôsobom môžete vytvoriť sofistikovanejší vzhľad reštaurácie v tejto časti miestnosti. Uistite sa, že ste zvolili správnu dĺžku prívesku.

Nainštalujte prepínače stmievača.

Stmievacie spínače sú skvelé, že majú nielen v kuchyni, ale vo všetkých izbách domu. Umožňujú zvoliť si požadovanú intenzitu svetla. Potrebujete jasné svetlo pri varení alebo čistení a jemných svetiel pri šálke kávy.

Tipy na to, ako môžete zlepšiť svoj dizajn kuchyne so svetlami