Domov Kúpeľňa Neuveriteľné, luxusné stojace sprchy

Neuveriteľné, luxusné stojace sprchy

Obsah:

Anonim

Máme pre vás dnes potešenie! Ak máte vlastnú kúpeľňu, to je luxus sám o sebe, ale ak máte možnosť mať sprchovací kút s extra priestorom na oddych a zábavu, je to úplne iná úroveň pohodlia. Zaokrúhľovali sme 10 neuveriteľných, luxusných stojacích spŕch, ktoré sú nielen krásne a štýlové, ale aj funkčné a boli by potešením pre každého, kto by ich používal alebo mal vo svojom dome.

1. Rohové umývanie.

Ten celý kútik je váš sprchovací kút. Tento moderný kúpeľ je naplnený zábavnou výzdobou, ale je to sprchovací kút, hneď za rohom, ktorý nás ušil s veľkým dojmom.

2. Dvojité zadanie.

Dvojitý vstup do sprchy je ideálnym spôsobom, ako si pochváliť tému „jeho a jej“. Tiež to vyzerá celkom dobre, nemyslíte? Radi by sme mali priestor na to, aby sme sa pripravili každé ráno s našou významnou inou, bez toho, aby sme sa púšťali do teplej vody.

3. Dážď, Dážď.

Táto moderná, dážďová sprcha je elegantná, jedinečná a super luxusná. Kto by sa nechcel ponoriť do tohto priestoru? Kto by sa nechcel zobudiť v sprche, ktorá je taká jemná v pocite, odvážne v štýle a luxusnom dizajne?

4. Každý deň.

Tradičnejšia a prístupnejšia je táto sprchová kabína, ktorá je stále veľmi luxusná, ale funkčnejšia pre celú rodinu. Milujeme svieži, ostrý a biely dlaždice, najmä keď spárovaný s pekným, práškové modré odtiene okolo miestnosti.

5. Super Chic.

Čisté línie, moderná vízia a elegantné odvolanie, ústredným bodom je vaňou, ale luxus prichádza v sprche, ktorá je skrytá za umením. Milujeme luxusnú a jednoduchú atmosféru celého priestoru.

6. Pure Focus.

Na to, aby ste sa dostali na hlavnú scénu, nemusíte mať krásnu, nočnú vaňu, keď máte sprchovací kút s takou veľkosťou a dizajnom. V podstate sa vaša sprcha stala len malou miestnosťou - a je to magické.

7. Dokončite Kontrast.

Samozrejme, že sme milujúci sprchovací kút, ktorý je ukrytý vo vzdialenom kúte tejto kúpeľne. Nemusíte sa starať o sprchový záves, stačí len vstúpiť a užívať si. Ale aj my milujeme zmes rustikálneho a moderného štýlu v celom priestore.

8. Sweetly Incorporated.

Samostatná sprcha s funkčnosťou na mysli, je dostatočne priestranná, aby sa cítila hýčkaná, ale funguje aj s mierne menšími kúpeľňami. Šedá, mramorová dlažba mu tiež dodáva príjemnú, štýlovú príťažlivosť.

9. Chata Cutie.

Farba, dizajn; Je to všetko tak útulné a kuriózne, ale s luxusnou príťažlivosťou, ktorú si užívajú len šťastní. Milujeme kombináciu tradičných detailov a dekadentných prídavkov.

10. Hotel Inspired.

Ak princezná mala navštíviť najlepší hotel v meste, toto je kúpeľňa, ktorá by sa našla. Je to pôvabná, očarujúca, priestranná a táto sprcha bola vytvorená na relaxáciu a zábavu, nemyslíte?

Neuveriteľné, luxusné stojace sprchy