Domov Kúpeľňa Zahrajte si moderný kúpeľňový nábytok od spoločnosti SONIA

Zahrajte si moderný kúpeľňový nábytok od spoločnosti SONIA

Anonim

Play je tiež najnovší parfum z Givenchy. Ale naša PLAY je najnovšia kolekcia kúpeľňového nábytku od SONIA. Kombinácia dubov a lakov, v „päťdesiatych“ povrchových úpravách, vyplňuje výraz tohto minimalistického a retro kusu. V roku 2009 Sonia prichádza s novým konceptom dokončenia: SOFT.

Kto povedal, že kúpeľne nie sú štýlové ani elegantné? Stále sú súčasťou domu. Nemusíte tam tráviť veľa času, ale stále musia byť príjemné. Takže tu sú niektoré nápady na kusy a funkcie, ktoré by ste mohli chcieť zahrnúť tam. Všetci zdieľajú jednoduchosť a eleganciu štýlového kúpeľňového dizajnu. Existuje niekoľko farebných možností, počnúc obvyklou čiernou farbou, ktorá je vždy dobrou voľbou a pokračovaním v hnedých odtieňoch a tiež jasnými voľbami modrej a červenej alebo ružovej. Môžete si vybrať, či to bude jednoduché a v neutrálnych tónoch, alebo si môžete vybrať, či chcete pridať farbu do miestnosti.

Či už si vyberiete, bude to určite vyzerať veľmi dobre, keď doplní všetky ostatné funkcie, ktoré musí kúpeľňa obsahovať. Pozrite sa na tieto možnosti a možno jeden z nich bude hovoriť s vami.

Zahrajte si moderný kúpeľňový nábytok od spoločnosti SONIA